1. Haberler
  2. Haberler
  3. KOBİ’ler İçin Verimlilik ve Markalaşma Kongresi 6 Kasım’da İKÜ’de

KOBİ’ler İçin Verimlilik ve Markalaşma Kongresi 6 Kasım’da İKÜ’de

KOBİ'ler için verimlilik ve markalaşma stratejileri, 6 Kasım'da İKÜ'de konuşulacak.

KOBİ'ler İçin Verimlilik ve Markalaşma Kongresi 6 Kasım'da İKÜ'de
KOBİ'ler İçin Verimlilik ve Markalaşma Kongresi 6 Kasım'da İKÜ'de
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Kültür Üniversitesi, 6 Kasım 2024 tarihinde “12. KOBİ’ler ve Verimlilik Kongresi”ne ev sahipliği yapacak. Bu önemli etkinlik, küçük ve orta ölçekli işletmelerin (KOBİ) büyüme ve markalaşma süreçlerine odaklanacak. Kongrenin ana teması, “Kobilerin Büyüme ve Markalaşma Yolculuğu (Tırtıldan Kelebeğe)” olacak ve İşletme Bölümü Başkanı Doç. Dr. Murat Taha Bilişik’in önderliğinde gerçekleştirilecek. KOBİ’ler İçin Verimlilik ve Markalaşma Kongresi 6 Kasım’da İKÜ’de!

Kongrede verimlilik artırma ve marka bilinirliği gibi konular, iş dünyasının önde gelen isimleri ve akademisyenler tarafından ele alınacak. Programda açılış konuşmalarının yanı sıra, panel tartışmaları, kahve molası ve öğle yemeği gibi etkinlikler yer alacak. Katılımcılar, KOBİ’lerin büyüme ve markalaşma süreçlerini geliştirmek için gerekli stratejiler hakkında bilgi edinecekler. Ayrıca, kongrede sunulan bildiriler, İktisat, İşletme ve Uluslararası İlişkiler Dergisi’nde (JEBI) yayımlanma fırsatı bulacak.

KOBİ’ler İçin Verimlilik ve Markalaşma Kongresi 6 Kasım’da İKÜ’de

Kongre boyunca marka farkındalığı, marka imajı, marka performansı ve KOBİ’lerin verimliliği gibi konular üzerine odaklanılacak. Sabah saat 09:30’da başlayacak olan açılış konuşmalarını İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fadime Üney Yüksektepe, Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Bahar Akıngüç Günver ve İşletme Bölümü Başkanı Doç. Dr. Murat Taha Bilişik yapacak.

Kongrenin ilk panelinde, Hatemoğlu CMO’su Füsun Aksoyek Saykı, Atasun Mağaza Operasyonları Direktörü Yalçın Yıldırım ve SEIKO Optical Turkey Satış ve Pazarlama Direktörü Faruk Ulusoy, başarılı markalaşma hikayelerini katılımcılarla paylaşacaklar. İkinci panelde ise Bora Plastik Yönetim Kurulu Üyesi Emirhan Bora ve KPMG’den Erman Durmaz gibi isimler, girişimcilerin sürdürülebilir marka yaratma stratejilerini tartışacak.

Öğleden sonra saat 13:45’te ise kabul edilen bildiriler sunulacak ve saat 16:30’da kongre sona erecek. Kongreye katılım sağlamak isteyenler, başvurularını İKÜ İşletme Kulübü’nün web sitesinden veya kobikongresi@iku.edu.tr e-posta adresi aracılığıyla yapabilecekler.

Kongre Takvimi:

  • Bildiri özeti gönderimi son tarih: 1 Ekim 2024
  • Kabul edilen bildirilerin ilanı: 15 Ekim 2024
  • Kayıt için son tarih: 30 Ekim 2024
  • Kongre tarihi: 6 Kasım 2024
KOBİ’ler İçin Verimlilik ve Markalaşma Kongresi 6 Kasım’da İKÜ’de
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bihaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bize Katılın