1. Haberler
  2. Haberler
  3. Eureka’24: Girişimciliğe Adım At!

Eureka’24: Girişimciliğe Adım At!

Girişimcilik dünyasına adım at! Eureka'24 ile yeni fırsatları keşfet, ağını genişlet!

Eureka'24: Girişimciliğe Adım At!
Eureka'24: Girişimciliğe Adım At!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin ISO 9001:2015 Kalite Belgesi’ne sahip ilk öğrenci kulübü olan İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Kulübü, yıl içinde gerçekleştirdiği altı büyük organizasyondan biri olan Eureka’24 etkinliği ile katılımcılarını ağırlamaya hazırlanıyor! 22 Ekim Salı günü İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü İşletme Fakültesi’nde gerçekleşecek bu etkinlik, girişimcilik dünyasına adım atmak isteyen gençler için harika bir fırsat sunuyor.

Bu yıl “Step Up Stand Out” sloganı ile gerçekleştirilecek olan Eureka’24, yaratıcı girişimcilik eğitimleri, girişimcilerle doğrudan iletişim fırsatları, geniş network olanakları ve farklı girişimleri tanıma imkânı ile dikkat çekiyor. Katılımcıların potansiyelini ortaya çıkarmayı amaçlayan etkinlikte, çeşitli söyleşilerin yanı sıra start-up stantları, atölye çalışmaları, konserler ve sürpriz çekilişler yer alacak. Ayrıca, fuaye alanında ürün sponsorları ve etkinliğe özel avantajlar da katılımcıları bekliyor.

Eğer sen de bu büyük girişimcilik etkinliğinde yer almak istiyorsan, 22 Ekim’de İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü İşletme Fakültesi’nde düzenlenecek Eureka’24’ü kaçırma! Etkinlikle ilgili daha fazla bilgi almak ve bir parçası olmak için @eurekaistanbul Instagram hesabını takip etmeyi unutma!

Eureka’24: Girişimciliğe Adım At!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bihaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bize Katılın