1. Haberler
  2. Kültür Sanat
  3. 13 Eylül Cuma Günü Vizyona Girecek Filmler

13 Eylül Cuma Günü Vizyona Girecek Filmler

13 Eylül'de sinemaseverler, Alacakaranlık serisi ve yepyeni filmlerle buluşuyor!

13 Eylül Cuma Günü Vizyona Girecek Filmler
13 Eylül Cuma Günü Vizyona Girecek Filmler
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

13 Eylül Cuma günü vizyona girecek filmler belli oldu ve Paribu Cineverse, sinemaseverlere yine birbirinden farklı yapımlarla dolu bir hafta sunuyor. Sinema tutkunları, bu hafta dramdan komediye, gerilimden korkuya kadar çeşitli türlerdeki filmleri izleme fırsatı bulacaklar. Vizyona yeniden girecek olan popüler Alacakaranlık (Twilight) serisinin ilk üç filmi de dahil olmak üzere toplamda yedi yeni film izleyiciyle buluşacak. Bu yapımlar arasında yerli ve yabancı filmler yer alıyor.

13 Eylül Cuma Günü Vizyona Girecek Filmler

13 Eylül haftasında öne çıkan filmlerden biri, Alacakaranlık serisinin ilk üç filmi: Alacakaranlık, Yeni Ay ve Tutulma. Bu efsanevi vampir serisinin ilk filminde, Bella Swan adındaki genç bir kızın Forks kasabasına taşındıktan sonra gizemli Edward Cullen’a âşık oluşunu izliyoruz. Devam filmi Yeni Ay’da Bella ve Edward’ın karmaşık ilişkisi, Bella’nın Jacob ile olan yakınlaşması ile daha da girift hale gelir. Üçüncü film olan Tutulma ise Bella’nın mezuniyetine yaklaşırken Edward ve Jacob arasında yapması gereken zor seçime odaklanıyor.

Bu hafta vizyona girecek olan diğer önemli filmlerden biri de Sakın Ses Çıkarma (Speak No Evil). Yönetmen James Watkins’in elinden çıkan bu gerilim dolu yapım, bir ailenin hafta sonu davet edildikleri malikanede başlarına gelen ürkütücü olayları konu alıyor. Daveti kabul eden aile, başta her şeyin normal seyrettiği tatilin kısa sürede bir kabusa dönüşmesiyle hayatta kalma mücadelesine girişir.

Haftanın komedi filmlerinden Koparan Kardeşler ise, işlerini büyütmek isteyen iki kardeşin trajikomik maceralarını anlatıyor. İhaleye giren kardeşler, başlarına beklenmedik olaylar açar ve kendilerini bir dizi absürt olayın içinde bulurlar. Bu film, komedi severler için eğlenceli anlar sunmayı vaat ediyor.

Çocuklar ve animasyon severler için haftanın bir diğer ilgi çekici filmi Köpekler Firarda (Dogs at the Opera). Sokak köpeği Samson’un, Bolşoy Tiyatrosu’na girmesi ve burada arkadaşlarıyla yaşadığı maceraları izleyicilere sunan bu film, minik izleyicilerin favorilerinden biri olmaya aday.

Animasyon severlerin ilgisini çekecek bir diğer yapım ise Into the Mortal World. Bu fantastik hikâyede Jinfeng adındaki karakter, annesinin intikamını almak için ölümlü dünyaya gelir ve burada yıldızları fethetmeye çalışan Xiaofan ile iş birliği yapar. İnsanlar ve tanrılar arasındaki bu macera, seyircileri büyüleyici bir dünyaya davet ediyor.

Tuesday filmi ise ölümle yüzleşen bir anne ve kızının duygusal hikayesini anlatıyor. Yönetmen Daina Oniunas-Pusic’in elinden çıkan bu yapım, genç bir kızın dünyadan ayrılmadan önce annesiyle yakınlaşma çabalarını ve ölüme bürünmüş bir papağanla kurduğu arkadaşlığı konu alıyor.

Bu filmlerle dolu 13 Eylül haftasında vizyonda olan tüm yapımlar ve seans bilgileri Paribu Cineverse’ün internet sitesi ve mobil uygulaması üzerinden takip edilebilir.

CGV Mars Cinema Group, Türkiye’de sinema sektörüne getirdiği yeniliklerle tanınan bir kuruluş olarak, vizyondaki filmleri dünya ile aynı anda Türk izleyicisiyle buluşturuyor. IMAX, 4DX, Starium gibi teknolojik yeniliklerle fark yaratan CGV Mars, Gold Class ve Tempur salonlarıyla konforu da ön planda tutuyor.

13 Eylül Cuma Günü Vizyona Girecek Filmler
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bihaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bize Katılın