1. Haberler
  2. Haberler
  3. Girişimcilik Ekosistemini Güçlendiren Büyük Buluşma

Girişimcilik Ekosistemini Güçlendiren Büyük Buluşma

TEB Girişim Bankacılığı, girişimcilik ekosistemini destekleyen büyük buluşmaya ev sahipliği yaptı.

Girişimcilik Ekosistemini Güçlendiren Büyük Buluşma
Girişimcilik Ekosistemini Güçlendiren Büyük Buluşma
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TEB Girişim Bankacılığı: Girişimcilik Ekosistemini Güçlendiren Büyük Buluşma!

Türk Ekonomi Bankası (TEB), girişimcilik ekosistemini geliştirmek ve yenilikçi iş fikirlerini desteklemek amacıyla TEB Girişim Bankacılığı çatısı altında önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Bu buluşma, girişimcileri, yatırımcıları ve girişimcilik ekosisteminin diğer paydaşlarını bir araya getirerek, Türkiye’nin gelecekteki Turcorn adaylarını desteklemeyi hedefleyen Turcorn 100 programı hakkında önemli bilgilendirmeler yaptı. TEB Saklıköy Formasyon Akademisi’nde düzenlenen etkinlikte, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Milli Teknoloji Genel Müdürlüğü ve TÜBİTAK gibi kurumların temsilcileri yer aldı. TEB KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Ali Gökhan Cengiz’in açılış konuşmasıyla başlayan etkinlikte, Türkiye’nin girişimcilik ekosistemine ve küresel pazarlarda daha güçlü bir konuma sahip olmasına katkı sağlayan TEB’in rolü detaylarıyla ele alındı.

Panelde, Girişim Merkezi Kurucusu Mehmet Şöhrap Sanlı moderatörlüğünde, TEB Holding Yönetim Kurulu Üyesi Varol Civil ve Milli Teknoloji Genel Müdürü Alper Güzel gibi isimler, Turcorn 100 programı çerçevesinde girişimcilik dünyasındaki fırsatlar ve bu süreçte izlenmesi gereken stratejiler üzerinde durdu. Türkiye’nin Turcorn potansiyelini açığa çıkarmaya yönelik öneriler de masaya yatırıldı.

Girişimcilik Ekosistemini Güçlendiren Büyük Buluşma

TEB Girişim Bankacılığı, 2013 yılından bu yana girişimcileri destekleyerek inovatif iş fikirlerinin hayata geçmesini sağlıyor. Girişimcilik ekosistemine katkı sunmak amacıyla başlattığı bu hizmet ile Türkiye’deki girişimcilerin uluslararası alanda seslerini duyurmasına yardımcı oluyor. TEB’in verdiği uçtan uca destek, girişimcilere iş fikirlerini geliştirme, yatırımcılarla buluşma ve sürdürülebilir bir büyüme yakalama fırsatını sunuyor. Ayrıca kadın girişimciler, tekno girişimciler ve çevreci girişimciler için özel programlar da sağlanıyor.

TİM-TEB Girişim Evi programıyla Türkiye’nin dört bir yanında 7 ilde girişimcilere destek verilmeye devam ediliyor. Son 10 yılda 2 binden fazla girişimciye ulaşan TEB, girişimcilerin ihracat yapmasına ve büyük yatırımlar almasına aracılık etti.

İnovatif İş Fikri Ne Demek?

İnovatif iş fikri, yenilikçi ve özgün bir yaklaşımla oluşturulmuş, mevcut çözümlere alternatif sunan veya yeni bir ihtiyaca cevap veren iş fikridir. Bu tür fikirler, genellikle teknoloji, süreçler, ürünler veya hizmetlerde fark yaratmayı hedefler. İnovatif iş fikirleri, mevcut piyasadaki boşlukları doldurabilir, yeni bir pazar yaratabilir veya bir sorunu çözmek için daha verimli ve etkili yöntemler sunarak değer yaratır. Bu fikirler, girişimcilerin rekabet avantajı elde etmelerini ve hızlı büyümelerini sağlayabilir.

Girişimcilik Ekosistemini Güçlendiren Büyük Buluşma
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bihaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bize Katılın