1. Haberler
  2. Kültür Sanat
  3. 11 Ekim Cuma Günü Vizyona Girecek Filmler Belli Oldu!

11 Ekim Cuma Günü Vizyona Girecek Filmler Belli Oldu!

11 Ekim'de sinemaseverleri dramdan animasyona birbirinden farklı filmler bekliyor!

11 Ekim Cuma Günü Vizyona Girecek Filmler Belli Oldu!
11 Ekim Cuma Günü Vizyona Girecek Filmler Belli Oldu!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Paribu Cineverse, 11 Ekim Cuma günü vizyona girecek olan birbirinden farklı film seçenekleriyle sinemaseverleri ağırlamaya hazırlanıyor. İşte 11 Ekim Cuma Günü Vizyona Girecek Filmler Belli Oldu! Dramdan korkuya, animasyondan komediye pek çok türdeki yeni yapımlar bu hafta sinemalarda izleyicilerle buluşacak. Dengeler, Kabir Azabı: İnsi ve Cinni, My Hero Academia: Sıra Sende, Cesur Prenses: Sihirli Ülke (Rebellious), Cille 2069, Tembeller Ailesi (The Sloth Lane) ve Usta ile Margarita, haftanın öne çıkan yapımları arasında yer alıyor. Vizyondaki filmler ve seans bilgileri için www.paribucineverse.com’u ziyaret edebilirsiniz.

11 Ekim Cuma Günü Vizyona Girecek Filmler Belli Oldu!

  1. Dengeler Cihangir Ceyhan, Erol Babaoğlu ve Tanju Bilir’in başrollerinde yer aldığı film, sokak boksörü Ferit Kamacı’nın hayatta kalma mücadelesini üç farklı karakterin gözünden anlatıyor. Ferit, annesine verdiği sözü tutarak ringde mücadele ederken, suikast sonucu ağabeyi Ali’nin ölümüyle kendini büyük bir kaosun içinde bulur. Hem abisinin intikamını almak hem de gayrimeşru dünyadan kaçmak zorundadır.
  2. Kabir Azabı: İnsi ve Cinni Gökhan Arı’nın yönettiği filmde, genç bir kadın kaza sonucu kaybettiği kocasının geri döneceğine inanır ve bu inanç hayatında büyük sorunlara yol açar. Dram ve korku öğelerinin harmanlandığı bu yapım, izleyicilere gerilim dolu anlar vaat ediyor.
  3. My Hero Academia: Sıra Sende Popüler anime serisinin bu yeni filminde, lise öğrencisi Deku, dünyayı tehdit eden yeni bir kötü adama karşı savaşmak zorunda kalıyor. Kahramanlık ve dostluğun ön planda olduğu bu yapım, aksiyon ve macera seven izleyicilere hitap ediyor.
  4. Cesur Prenses: Sihirli Ülke (Rebellious) Kendini kaçıranlara karşı cesurca mücadele eden bir prensesin macerasını konu alan bu animasyon filmi, hem çocukları hem de aileleri büyüleyici bir yolculuğa çıkarıyor. Prenses, kaçırıldığı büyücüye karşı koyup, kaçış planını uygulamaya koyarken cesaretiyle izleyicilere ilham veriyor.
  5. Cille 2069 Cille evreni, yeni gelen bir kavimle büyük bir mücadele içine girer. Kayra ve arkadaşları, bu karmaşık dünyada insanları ve Ezakiler diyarını kurtarmak için ellerinden geleni yaparlar.
  6. Usta ile Margarita Michael Lockshin yönetmenliğindeki bu film, sansüre uğrayan bir yazarın fantastik öyküsünü konu alıyor. 1930’lar Moskova’sında geçen hikaye, yazarlık, şeytan ve aşk üçgeninde geçen olayları anlatıyor.

CGV Mars Cinema Group, Türkiye’de sinema sektöründe ileri teknoloji ve konforu bir araya getirerek sinemaseverlere eşsiz bir deneyim sunmaya devam ediyor. IMAX, 4DX gibi teknolojileri Türkiye’ye getiren Paribu Cineverse, sinema tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatıyor.

11 Ekim Cuma Günü Vizyona Girecek Filmler Belli Oldu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bihaber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bize Katılın